Grafische vormgeving, branding en fotografie

Slim design is essentieel om je merk op de kaart te zetten. Spotlight Webdesign vergroot de impact van je merk met een doeltreffend logo, compleet verzorgde huisstijl en professionele bedrijfsfotografie. Of geef je bedrijf op social media een boost met onze Brand Your Business Toolkit.

01

Logo ontwerp

Een logo maakt jouw bedrijf herkenbaar en is een zeer krachting marketingmiddel. Een betekenisvol merk start altijd bij een slimme merkstrategie en sterke merkidentiteit waarmee mensen zich kunnen identificeren. We kijken naar wie jij bent, wat je drijft en wat je wilt uitstralen naar de klant. Wij zorgen vervolgens voor een eigentijds en doelgtreffend logo dat de juiste boodschap uitstraalt.

Prijs: op aanvraag

^
Strategiesessie van 1 uur
^
Moodboard
^

Brandboard

^

Doeltreffend logo en sublogo’s

^

Typografie

^

Kleurenpalet inclusief kleurcodes

Prijs: op aanvraag

02

Een complete huisstijl

Met een logo is er al een sterk begin! Vanuit daar werken we verder naar een complete huisstijl waarmee je jouw bedrijf en merk succesvol in de markt kunt zetten. Wij zorgen dat de uitingen voor jouw bedrijf aanvoelen als één kloppend geheel en de juiste snaar raakt. Zo krijgt jouw bedrijf de juiste uitstraling en onthouden je klanten wie je bent.

Prijs: op aanvraag

^
Strategiesessie van 1 uur
^
Moodboard
^

Brandboard

^

Doeltreffend logo en sublogo’s

^

Typografie

^

Kleurenpalet inclusief kleurcodes

^

2 uitingen naar keuze (bijvoorbeeld visitekaartje, social media template, briefpapier, digitale handtekening)

Prijs: op aanvraag

03

Folders | Brochure | Flyers

Wil jij naast een logo en huisstijl jouw merk verder uitdragen naar je klant? Dan kunnen we je helpen met het ontwerpen van divers promotiemateriaal, zoals posters, flyers, brochures en folders. Samen kijken we naar manieren om jouw product sterk neer te zetten en actueel te houden.

Prijs: op aanvraag

^
Strategiesessie van 1 uur
^
Doeltreffend promotiemateriaal in alle web-en printformaten

Prijs: op aanvraag

05

Bedrijfsfotografie | Portretfotografie

Wil je graag foto’s laten maken op de werkvloer of heb je portretfoto’s nodig van jezelf of het personeel? Hier helpen we je graag bij tijdens een fotoshoot op locatie inclusief professionele nabewerking. Samen kijken we welke beelden het beste aansluiten en hoe we de kernwaarden van jouw bedrijf het mooiste kunnen belichten. Zo zorgen we voor het perfecte plaatje!

Professionele nabewerking van beeldmateriaal

Heb jij zelf al beeldmateriaal, maar wil je deze professioneel laten nabewerken? Ook dan kunnen we je van dienst zijn.

Prijs: op aanvraag

^
Fotoshoot op locatie
^
Foto’s in hoge resolutie inclusief nabewerking
^

Volledige gebruiksrechten voor eigen organisatie

Prijs: op aanvraag

Veelgestelde vragen grafische vormgeving

Wordt het grafisch ontwerp mijn eigendom?

Na betalen van de factuur wordt jij als opdrachtgever eigenaar van het grafisch ontwerp (bijvoorbeeld een logo). Jij krijgt de gebruiksrechten en mag het ontwerp overal en zo vaak als je wilt gebruiken. De auteursrechten blijven eigendom van Spotlight Webdesign. Dat wil zeggen dat jij het grafisch ontwerp niet zonder toestemming mag veranderen of doorverkopen. Dit geldt ook voor tussentijdse conceptversies.

Hoe wordt mijn logo aangeleverd?

Wij leveren jouw logo op in de volgende (web-en print) bestandformaten: JPG, PNG, AI en EPS. Ook ontvang je alle lettertypen bestanden digitaal. Mocht je in de toekomst andere bestandsformaten nodig hebben, dan leveren we die kosteloos bij je aan.

Waarom moet ik mijn logo of huisstijl bij jullie laten ontwerpen?

Omdat wij niet alleen kijken naar wat mooi is, maar ook wat past bij jouw merkidentiteit. Samen kijken we naar de kern van jouw bedrijf. Als jij goed weet wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dat doet, dan kunnen wij veel slimmere keuzes maken voor het ontwerp.

Ik heb al een logo, maar deze is verouderd.

Naast het ontwikkelen van nieuwe logo’s kunnen we jouw huidige logo ook restylen. Wij geven het logo dan een nieuw, fris jasje met behoud van alle kenmerkende elementen. Eventueel zorgen we ook voor een bijpassende huisstijl.

Kan ik vrijblijvend een offerte aanvragen?

Ja, je kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul het offerteformulier in of stuur ons een mailtje.

Meer informatie of samen aan de slag?

Mail of bel gerust, we helpen je graag met al je vragen. Een terugbelverzoek kan natuurlijk ook!

Spotlight Webdesign heeft een fantastische website voor ons gebouwd. Bezoekers zijn ontzettend enthousiast over de opmaak en de klantvriendelijkheid.

De dames zijn snel, klantvriendelijk en staan klaar als we vragen hebben over de website.

Chhetri Ober

Directeur, Academie Werkend Leren